Shopping Therapy

Ένα μικρό post για το χθεσινό μου shopping therapy,γιατί ως γνωστόν όσο κουραστική και να είναι η ημέρα μας, σίγουρα θα βρούμε αντοχές για λίγο shopping!

Και επειδή είναι και περίοδος κρίσης, δεν θα την αφήσουμε να χαλάσει το στυλ και την διάθεση μας, αλλά θα κάνουμε ευφάνταστους σχεδιασμούς με υπέροχα πραγματάκια που μπορούμε να βρούμε παντού!


Και για του λόγου το αληθές, δεν είναι souper συνδυασμός?

Φουλάρι H&M

Κολιέ Azade

Ριγέ top H&M

Εμπριμέ τουνίκ H&M

Εμπριμέ σκουλαρίκια από φίλντισι H&M

Ξύλινο, μακρύ κολιέ Axcel accessories

Πουά φουλάρι Stradivarius

Bodoir!

Bodoir, ίσως το αγαπημένο έπιπλο κάθε γυναίκας! Εκεί κρύβονται ή μάλλον αναδεικνύονται όλα τα μυστικά μας όπλα, όπως καλλυντικά, εσώρουχα, κοσμήματα και οτιδήποτε είναι όμορφο, ρομαντικό και μας φτιάχνει την διάθεση!

Εγώ προσωπικά το λατρεύω!

This is mine! Hope you like it!!!











SWISHING PARTY

Και ναι είναι γεγονός, το πρώτο swishing party στην Θεσσαλονικη!!! Και εγώ φυσικά δεν θα έλειπα, γιατι ώς γνωστόν, το swishing, είναι μία ευκαιρία να ανανεωθείς, χωρίς χρήματα και τύψεις!

















ΆΝΟΙΞΗ- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΏΡΙΣΑΝ

ALBERTA FERRETTI Σιφόν, διαφάνειες, παστέλ και πολύ μικρές πινελιές απο έντονα χρώματα!





ΆΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΏΡΙΣΑΝ

VIVIENNE WESTWOOD RED LABEL 'Εντονα χρώματα, ρίγες, prints, αλλά και κλασικά κομμάτια σε εκκεντρικούς συνδυασμούς. Πάντα δημιουργική!








ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010 ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΗΣΑΝ

ANTONIΟ MARRAS H συλλογή του είχε πολλά από τα αγαπημένα μου στοιχεία όπως βολάν, λουλούδια, ρίγες καθώς επίσης και αγαπημένα μου χρώματα όπως το βυσσινί και το βεραμάν. Γενικά ήταν μια συλλογή με άφθονα στοιχεία ρομαντισμού αλλά και όχι μόνο...










Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...