Love sales!!!

Βασικά θα αρχίσω με το οτι μου έχετε λύψει πάρα πολύ! Οπως έχετε καταλάβει έχω παραμελήσει λίγο το blog μου, λόγω πολλών υποχρεώσεων και κυρίως λόγω βλάβης του υπολογιστή μου, ο οποίος ελπίζω να επισκευαστεί σύντομα!
Anyway, το σημερινό μου θέμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απο τις εκπτώσεις, οι οποίες σιγά σιγά τελειώνουν, πράγμα που με έχει ανχώσει λίγο. 
Απο την άλλη είμαι πολύ ικανοποιημένη απο τις αγορές μου, και έτσι κάπως ηρεμώ! Ναι έχετε δίκιο είμαι εξαρτημένη στο shopping και δεν το κρύβω! χαχαχαχα!

1) μπαλαρίνες peep toe BLOCH 90Ε
2) μπαλαρίνες BLOCH 60Ε
3)μεταξωτό φουλάρι απο Χαλκιδική 4Ε
4)τσάντα απο δέρμα πίθωνα AXEL 80E
5)μεταξωτό φουλάρι NAILS IN HEAVEN 20E
6)μπλούζα απο δαντέλα YUMI 40E
7)μπλούζα TIMANDER 50E


Shocking colors!

Είναι το μεγάλο trend του καλοκαιριού! Ακόμα και οι πιο συντηρητικές που φοβούνται να πειραματιστούν με έντονα χρώματα, φέτος υπέκυψαν στον πειρασμό, να φορέσουν έστω και ένα αξεσουάρ σε έντονο χρώμα.
Αυτή φυσικά είναι και η τραγική ειρωνεία, γιατί σύμφωνα με τους ψυχολόγους, ντυνόμαστε, σύμφωνα με το πως νιώθουμε, και τουλάχιστον για την Ελλάδα, δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά!
Αλλά αυτό ακριβώς είναι που με έκανε να αγαπήσω αυτή την τάση. Κρύβει μια επανάσταση, ένα όχι στον μαύρο κόσμο που θέλουν να μας εντάξουν. Φυσικά αυτό δεν δημιουργήθηκε τώρα, αλλά απο την δεκαετία του 80, μόνο που τότε ήμουν πολύ μικρή για να ξέρω τι γίνεται! Τώρα λοιπόν που μπορώ, θα την υποστηρίξω με όλο μου το εγώ, κρατώντας πάντα τις κατάλληλες ισορροπίες στα σύνολα μου.
So.... let's shock them!!!

Margherita Missoni




Και ενώ από μικρή, ποτέ δεν είχα κάποιο είδωλο- πρότυπο κ.λ.π. τελευταία έχω πιάσει τον εαυτό μου να θαυμάζει στιλιστικά 2 συγκεκριμένες κυρίες οι οποίες ωστόσο διαφέρουν εντελώς στιλιστικά. Η μία λοιπόν είναι η Μargherita Missoni και όπως βλέπετε το στυλ της θα το χαρακτήριζα boho-glam, πολυτελή σαλβάρια συνδυασμένα με blazers, maxi φορέματα με ζώνες  και φυσικά άφθονο floral και ριγε. Για την δεύτερη θα σας αφήσω να το μαντέψετε!χαχαχα! Το μονο που θα σας πώ είναι ότι είναι τραγουδίστρια…..
Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...