DRESS2IMPRESS

Είναι βέβαια γνωστή η αγάπη μου για τις δημιουργίες του Ιωάννη Γιαμουρίδη!
Έτσι, είχα την τιμή να του πάρω μία μίνι συνέντευξη:

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότεροι άντρες έχουν αρχίσει να ασχολούνται με την μόδα. Εσύ πως πήρες αυτή την απόφαση;
Από μικρός μου άρεζε ο τομέας της μόδας γιατί είναι άμεσα συνυφασμένος με την κοινωνία μας. Είναι μία πτυχή και μία αντανάκλαση θα έλεγα σε ότι συμβαίνει γύρω μας. Ότι έχει σχέση με το design, art με γοητεύει.
Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το σχεδιασμό υποδημάτων;
Ουσιαστικά εδώ και 2 χρόνια ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά
Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την τελευταία σου απάντηση. Είσαι τόσο νέος στο χώρο και όμως έχεις ήδη σχηματίσει μια λαμπερή καριέρα.  Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που κάνουν τις δημιουργίες σου να ξεχωρίζουν σε μια εποχή που υπάρχει τόση ποικιλία ;
Καμία γυναίκα δεν χρειάζεται πάνω από ένα ζευγάρι παπούτσια. Όταν όμως μιλάμε για γυναίκες και παπούτσια, η λέξη "χρειάζεται" χάνει πλέον το νόημα της. 
Τα Dress2impress είναι μοναδικά, χειροποίητα, συλλεκτικά κομμάτια. Κάθε μοντέλο κατασκευάζεται μία μόνο φορά και σε περιορισμένο αριθμό. Είστε επομένως σίγουρη ότι το δικό σας ζευγάρι είναι μοναδικό!! Eίναι άνετα και καλοζυγισμένα, συνδυάζοντας μοναδικά χρώματα και σχέδια. Mπορείτε να τα φορέσετε καθημερινά εάν απλώς ψάχνετε για ένα άνετο ζευγάρι ψηλοτάκουνα που θα μαγνητίζει τα βλέμματα. Πολλές πελάτισσές μας μέχρι να γνωρίσουν τα Dress2impress απέφευγαν τα ψηλοτάκουνα. Τώρα φοράνε μόνο αυτά! 

Einai προκλητικά, παιχνιδιάρικα, θηλυκά και χειροποίητα"

Το μυστικό τους κρύβεται στο τρίπτυχο: ντιζάιν, ποιότητα υλικών και υψηλή εξειδίκευση στη χειροποίητη κατασκευή παπουτσιών. Κάθε ζευγάρι είναι ένα μικρό έργο τέχνης που συνδυάζει αριστοτεχνικά μοναδικό σχεδιασμό και τολμηρά χρώματα, κομψότητα και αισθησιασμό, θηλυκότητα και άνεση. Αν σε αυτά τα χαρακτηριστικά προσθέσει κανείς και την ανυπέρβλητη άνεση και σταθερότητα που προσφέρουν καταλαβαίνουμε γιατί έχουν απήχηση σε όλες τις γυναίκες αφού μπορούν να φορεθούν και να ξεχωρίσουν στις κοινωνικές τους εκδηλώσεις, στο γραφείο, στη βραδινή έξοδο.

Να σημειώσουμε ότι κάθε σχέδιο παράγεται συνολικά σε 6 ζευγάρια για όλο τον κόσμο

(1 ανά νούμερο) καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο κάθε ένα ζευγάρι συλλεκτικό!

Dress2impress λοιπόν στα ψηλοτάκουνα, δηλαδή "...όπως πρέπει να είναι"!!

Σαν γυναίκα και εγώ, οφείλω να ομολογήσω ότι τα γυναικεία σχέδια είναι όλα υπέροχα! Υπάρχει κάποια γυναίκα που σε εμπνέει ή είναι έμφυτο;
Εμπνέομαι από το σινεμά, τις τέχνες, την κοινωνία, τα ταξίδια που έχω κάνει, πηγαίνοντας ακόμα και μέχρι την Αυστραλία, μένοντας για 3 μήνες!
Σε τι κοινό απευθύνεσαι;
Σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν και να νιώθουν μοναδικές!

Που μπορεί να βρει κανείς τις υπέροχες δημιουργίες σου;
Στο eshop.dresstoimpress.gr , καθώς και στην boutique μου στην πόλη της Δράμας : ΑΡΜΕΝ 29 .
Thank you Ioannis!!!

1 comment :

  1. Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα είπε στην συνέντευξη!!
    Μπράβο για την ευκαιρία που είχες!
    Καλό μήνα!!

    ReplyDelete

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...