I want to thank one more time SOME ONE LIKE YOU for this award! Actually I don’t know what to say about this blog! I just love love love love it!!! If i could i would give it back to her!
The rules of this award are....
List three things you love about yourself.
Post a picture you love.

Actually I don’t like to speak about me, but I have to, so:
1)      I love my face (eyes, lips, hair e.t.c.)
                          2)      I love my confidence to wear something extreme                  
3)      I love my madness

About the picture, I love merilin and I love her style in this pic!
Hope you like it!

Now I would like to give this award to 2 adorable ladies:

Lorelai – Lorelai’s Thinks
 And
Alice – Yours to keep

My first outfit in polyvore!




Και μόνο που το βλέπω μου φτιάχνει την διάθεση!

Sex and the city & i !





Πρόσφατα έλαβα ένα e-mail από την κυρία Παυλίνα Εξαδακτύλου (δημοσιογράφος στον Αγγελιοφόρο της Κυριακής), όπου ήθελε την άποψη 2 Θεσσαλονικιών που ασχολούνται με την μόδα και το styling, την δικιά μου και της Ιωάννας Μαναβοπούλου! Το θέμα φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Sex and the city 2!
Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Αγγελιοφόρο της Κυριακής, την Παυλίνα Εξαδακτύλου για αυτή την συνέντευξη , καθώς και την Ιωάννα Μαναβοπούλου που με πρότεινε!
LOVE U GIRLS!

Fashion against aids!

Όπως όλοι γνωρίζετε από την Πέμπτη 20/05 κυκλοφορεί η νέα collection "Fashion Against Aids"  στα H&M, και απότι έχω δει από τα δικά σας blog, η σειρά είχε υπέροχα πράγματα. Έκανα λοιπόν το λάθος και την απερισκεψία να παω το Σάββατο, oπου δυστυχώς μέσα σε 2 μέρες είχαν τελειώσει τα περισσότερα νούμερα και σχέδια. Παρόλαυτα βρήκα 2 υπέροχα πραγματάκια! Ήταν πραγματικά έρωτας με την πρώτη ματια!  



My first blog award!!!



I want to thank SOMEONE LIKE YOU very, very, very much for my first blog award! I'm so happy, you can not even imagine! I really love Someone like you, i love her comments, i love her style, i love her posts!
Now is my turn to list 10 things about me :  
1) I'm afraid of cuts
2) My favorite color is purple
3) I cook Indian food
4) I love making jewells
5) I listen rock music
6) I'm romantic 
7) I want to travel all over the word
8) I've been once to a psychologist
9) My lucky number is 19
10) I would like to live at 70's

Now i would like to give this award to 2 girls that i'm sure they absolutely deserve that:

nina maldava-las ninas y los ninos

and

chloe-chloe in the sky with diamonds


My precious

The handmade collection! Σε αυτή τη συλλογή είναι οι δικές μου δημιουργίες, με εξαίρεση μόνο το μαύρο δαχτυλίδι, και το κολιέ με τα δερμάτινα λουλούδια. Όλα τα κοσμήματα είναι με ημιπολύτιμους λίθους, χάντρες Swarovski, μουράνο, vintage πλαστικές, νήματα, υφάσματα κ.λ.π.
Επίσης, για τους αναγνώστες μου ισχύει 20% έκπτωση. Για περισσότερες πληροφορίες/ερωτήσεις/παραγγελίες, επικοινωνήστε μαζί μου στο e-mail : sofimoukidou@windowslive.com
Για περισσότερα δείγματα μπορείτε να δείτε και στη σελίδα my job!


What a lucky day!!!

Εχθές είχα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!
Καθώς η μητέρα μου έβγαζε τα καλοκαιρινά, αποφάσισε να ελαφρύνει λίγο την ντουλάπα της, πετώντας κάποια αξεσουάρ που μετρούσαν 25 χρόνια περίπου και τα οποία παρόλ’αυτά, εγώ τα έβλεπα για πρώτη φορά, και δεν θα σας κρύψω ότι ενθουσιάστηκα και ήθελα να τα πάρω όλα αλλά επειδή η ντουλάπα μου κοντεύει να εκραγεί, συμβιβαστικά με αυτά που μου άρεσαν περισσότερο!  


Και τώρα θα ήθελα την ειλικρινή σας γνώμη, είμαι εγώ η τρελή ή η μητέρα μου που ήθελε να τα  πετάξει, γιατί δεν σας κρύβω ότι έτσι με απεκάλεσε. χαχαχα!

My precious

The vintage collection! Η τουλάχιστον κατά την γνώμη μου, γιατί το vintage είναι μια πολύ αφηρημένη έννοια. Για άλλους είναι ότι προέρχεται ή τουλάχιστον θυμίζει δεκαετίες 20'ς μέχρι 90'ς, για άλλους είναι οι αντίκες της γιαγιάς, για άλλους είναι απλώς ρομαντικά-ρετρό!
Εγώ νομίζω οτι ανήκω στην πρώτη κατηγορία, αλλά πιστέψτε με, ούτε κι εγώ η ίδια δεν ξέρω! χαχαχα!

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...